De « Klimop » kamer

Chambre double lierre

Op de eerste verdieping, aan de kant “erfgoed”, met een prachtig uitzicht op de Basiliek van Walcourt bij zonsondergang.
Kamer voor 2 personen (tweepersoonsbed 160 x 200 cm)

Hier bevinden wij ons aan de voorzijde van het huis, aan de kant “erfgoed”. Deze lichte en rustgevende, in blauwe tinten ingerichte kamer geeft uitzicht op de Basiliek Onze-Lieve-Vrouw van Walcourt en haar bijzondere architecturale elementen : waterspuwers, sculpturen… en de karakteristieke bolvormige torenspits. Hier kan een vrolijk klokkenspel de gasten wakker maken, toch niet te vroeg, want op dat moment staat het ontbijt al klaar op tafel. En voor degenen die het liever niet horen zorgt trouwens geluidswerende beglazing voor een optimale geluidsdemping.

Op het plein beneden, roept een fontein, door middel van vier beelden, de episode op (of is het misschien een legende?) van een bezoek van Keizer Karel destijds aan Walcourt. Toch wordt de natuur, die ons dierbaar is, hier ook niet vergeten. Klimop langs de gehele voorgevel, een rozenstruik in de tegenoverliggende hoek en allerlei planten en bloemen van verschillende soorten en kleuren, volgens de tijd van het jaar, in de bloembakken op de vensterbanken. Het gastenhuis Confluences wordt geprezen, jaar na jaar en seizoen na seizoen, voor zijn sierlijke voortdurend vernieuwde gevel…

Tarifs

Prijs voor een nacht

Prijs per nacht (de 2 à 4 nachten):

- 65 € per persoon - 55 € voor een persoon
- 70 € voor 2 personen - 60 € voor 2 personen
- 95 € voor 3 personen - 85 € voor 3 personen
- 115 € voor 4 personen - 105 € voor 4 personen
Ontbijt inbegrepen Ontbijt inbegrepen


Ontdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits