Bed and breakfast in Ardennen (5 gastenkamers)

B&B met 5 gastenkamers (3 korenaren)

B&B in belgische Ardennen

Onze bed and breakfast (met 5 gastenkamers) is gelegen in the ardenne in Walcourt, aan de oevers van de meren van Eau d’Heure, op 20 kilometer van Charleroi, op 30 kilometer van Frankrijk, op 40 kilometer van Namen, op het kruispunt van de GR / routepaden in Ardennen…

B&B: Descriptie

Confluences is een bed and breakfast waar u goed ontvangen wordt, waar u elkaar kunt ontmoeten en van gedachten wisselen. Onze B&B is ook een vakantiewoning waar u gezellig activiteiten met de familie en uw kinderen, als koppel en onder vrienden kunnen doen.

In de belgische ardennen kunt u in de bos wandelen, in de Gr / routepaden fiesten, uitblazen, uitrusten,natuur ontdekken, herbronnen, een opleiding of groepswerk organiseren…

Voor een dag, een weekend of langer is onze B&B een gezellig vakantiewoning.

Om met volle teugen te genieten van de tijd en hem voluit te beleven in plaats van hem te laten verglijden…

Een gelegenheid om de zin van het dagelijks bestaan terug te vinden en plezier te krijgen in de eenvoudige dingen des levens.

Structuur van de gastenkamers:

- 2 kamers met 2 persoonsbed

- 2 kamers met 2 eenpersoonsbedden

- 1 kamer met 5 eenpersoonsbedden

Badkamer en WC in elke kamer.

Aankomsttijd: 16 uur tot 18 uur.

In onze B&B is er een mogelijkheid om de gastenkamers en het gastenverblijf te combineren voor een capaciteit van 22 personen.

5

Tarieven van onze B&B:

- 60 € per persoon
- 65 € voor 2 personen
- 90 € voor 3 personen
- 105 € voor 4 personen
ontbij inbegrepen

2 tot 4de nacht.

- 1 persoon 50 €,
- 2 personen 55 €,
- 3 personen 80 €,
- 4 personen 95 €,
ontbij inbegrepen

Ontdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits