De « Appels » kamer

Chambre 4 personnes

Op de tweede verdieping, aan de kant “natuur”, met uitzicht op de vallei bij zonsopgang.
Familiekamer: 2 aparte bedden op een niveau en een tweepersoonsbed (gemakkelijk om te zetten in 2 éénpersoonsbedden) op een ander niveau. Origineel balkenwerk (1770).

Een vroegere zolder, waar de grootouders van Annick hun vruchten bewaarden na de oogst, de ideale slaapplaats voor een familie of een groep vrienden, wandelaars… van 4 personen.Uitgerust meteen mezzanine heeft deze kamer een tweepersoons bed op één niveau en 2 éénpersoonsbedden op het andere niveau. Aan de kant “natuur” gelegen biedt ze een prachtig uitzicht over de vallei van Eau d’Yves en de bosjes, velden en weiden aan de andere kant. Ontwaken, onder een stralende zon, met de kleuren volgens de seizoenen brengt je in een opperbeste stemming voor de hele dag. Maar binnen de kamer zelf, houden onze gasten ook veel van de intact bewaarde balken van de oude dakconstructie, de grootsten onder hen moeten wel oppassen… Over het algemeen vindt iedereen een deugddoende slaap onder een met zoveel deskundigheiduitgevoerdehoutenconstructie.

Tarifs

Prijs voor een nacht

Prijs per nacht (de 2 à 4 nachten):

- 65 € per persoon - 55 € voor een persoon
- 70 € voor 2 personen - 60 € voor 2 personen
- 95 € voor 3 personen - 85 € voor 3 personen
- 115 € voor 4 personen - 105 € voor 4 personen
Ontbijt inbegrepen Ontbijt inbegrepen

Vérifiez nos disponibilités pour la chambre aux pommes et réservez votre séjour en ligne et en toute sécuritéOntdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits