Gastenverblijf voor 8 personen.

gastenverblif gite ardennen

Situatie:

Aan de oevers van de meren van Eau d’Heure, op 30 kilometer van Frankrijk, op het kruispunt van de grote routepaden…

Descriptie:

Tussen architectuur en natuur, op een steenworp van de Basiliek in een kader van oude vestingmuren, een ruimte geklasseerd door Monumenten en Landschappen, langs de eerste toegangsweg (die nu is gerestaureerd) op de vroeger versterkte plaats van Walcourt. – Gelijkvloers: woonkamer, keukenhoek (oven, vaatwasmachines, diepvriezer, de ijskast… ), WC, TV, terras, elektrische verwarming, open haard. gites ardennen – Een verdieping: met 2 slaapkamers voor 2 personen en een afzonderlijke badkamer (douche) en WC, wasmachine, droogkast. – Zolder: een kamer voor 4 personen. Eerbied voor het leefmilieu staat bij ons hoog aangeschreven en dus is dit natuur-gastenverblijf uitgerust met zonnepanelen voor de productie van warm water en is er een waterwinningssysteem voor de recuperatie van regenwater. ardennen gastenverblijf In de tuin van Confluences vindt u alle charmes van een tuin “à l’ancienne”, een tuin omgeven met oude stenen muren en bomen en bloemen van toen. Rust en harmonie maken deze plaats ideaal om u te herbronnen.

Tarief van het gastenverblijf (2011): 

Laag- en middenseizoen Weekend : 220€ | Week : 255€ Hoogseizoen  Week 350€ Waarborg : 150€ | Reinigen : 35€ | Lasten : Volgens verbruik

Ontdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits