Valleien van het Levend Water

4 Sep

posted by

Categories: Non classé

Comments: 0

869febc4e0cc9f824dfae2e207ab6616Een streek om te ontdekken, met veel toeristische rijkdommen… De Meren van de Eau d’Heure natuurlijk, met allerhande watersporten. Maar eveneens het gebouwde erfgoed van onze dorpen, de Natura Parc met avonturen in de bomen, de stoomtrein van de Drie Valleien, het school van weleer in Treignes, de gewapende Marcheurs die zo typisch zijn van de folklore van de streek tussen Samber en Maas, wandelingen met ezels, een netwerk van bewegwijzerde routes voor fietsers… En niet te vergeten : vele lokale produkten om met plezier te genieten ! Om deze ontdekking voor te bereiden : https://youtu.be/svpg9J6AoCc

Comments are closed.

Ontdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits