Label “Pays des Vallées”

Label de qualité en province de Namur

Vanwege de diversiteit van opmerkelijke landschappen langs beken en rivieren wordt de provincie Namen “Pays des Vallées” genoemd. Daar is kwaliteit een gemoedstoestand : “La qualitéestun esprit”. Naast de erkenning door het Waals Gewest (de “korenaren”) is daarom het label “Esprit Pays des Vallées” (onder controle van het Economisch Bureau van de provincie) een andere garantie voor kwaliteit. Geselecteerde hotels, vakantiehuizen of gastenkamers moeten allemaal aan dezelfde criteria van excellentie voldoen. De eigenaars willen echte vertegenwoordigers van hun streek zijn en hebben daarom een handvest ondertekend met meer dan 50 criteria met betrekking tot het comfort en de omgeving van de inrichting, gastvrijheid en diensten, informatie aan de gasten, enz.

Ontdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits