Fiets Welkom !

23 May

posted by

Categories: Non classé

Comments: 0

Bienvenue Vélo SigleU bent fietser en U zoekt leuke plaatsen die aangepast zijn aan uw noden op het gebied van dienstverlening en uitrusting ?  Dan is de label « Fiets Welkom » iets voor U ! Vakantiewoningen, B&B gastenkamers, jeugdherbergen, restaurants, « bistrots de terroir », campings, musea, toeristische attracties en –organismes zijn partners in het netwerk. Men erkent ze aan een klever aan de ingang en zij bevinden zich maximaal 5 km van een fietsnetwerk. Het zijn interessante adressen en men vindt ze overal in Wallonië. In het Pays de Chimay en les Vallées des Eaux Vives zijn ze        voor het ogenblik een tiental, waarvan het gastenhuis Confluences in Walcourt.

Comments are closed.

Ontdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits