Biologische Table d'hôtes

Biologische table d’hôtes : als er iets is dat Confluences typeert, is het dit wel .

Een biologische keuken, vegetarisch op aanvraag.

Ontbijt met Confluence:

Broodjes met sesam, zonnebloem, de walnoten, druiven … Jam van Annick: 100% fruit en suikerriet, appelsap, verse eieren … Het best om de dag te beginnen.

Oude recepten en nieuwe smaken; "vergeten" groenten zoals melde, pastinaak, amarant, topinamboer, kardoen en/of wilde planten en bessen, granenkoeken, groentetaarten, eigen gekweekt gevogelte, …

Uiteraard wisselen de gerechten gedurende het jaar op het ritme van de seizoenen, afhankelijk wat de natuur en de tuin ons bieden, maar ook vaak volgens bijzondere thema’s :

kruiden, minder bekende graangewassen, paddenstoelen, …

Table d’hôte: 20€, dranken niet inbegrepen. 
* alleen
 het weekend, vrijdag en zaterdag op reservatie

Hotes Corner

Salon, bibliotheek, HIFI, kaarten met landmeetketting, verrekijkers, trajecten tochten…Met onze goede kennis van het gebied, kunnen wij u voorbereiden van de verschillende trajecten, die aan uw wensen worden aangepast.

Ontdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits