B&B in de buurt van Charleroi

Op 20 km van het centrum van Charleroi

charleroi-carte

Op 20 km van het centrum van Charleroi (en ongeveer dertig km van Brussels South Charleroi Airport) is Walcourt gemakkelijk bereikbaar met de auto via de Nationale 5 (richting Philippeville – Couvin volgen tot in Somzée).

Met de trein, van Charleroi (meerdere snelle verbindingen met de andere grote steden van het land) via lijn 132 (Charleroi – Couvin) die de prachtige vallei van Eau d’Heure volgt. In Walcourt ligt het station op ongeveer 400 meter van ons gastenhuis.

Veel van onze gasten komen ook via de grote wandelroutes aangezien Confluences B&B op het kruispunt van GR 12 (Amsterdam – Parijs, ook langs de vallei van Eau d’Heure) en GR 125 (van Walcourt tot Walcourt rond de Entre-Sambre-et-Meuse) gelegen is.

Ontdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits