Avontuur in het duister in Natura Parc op de Maren van Eau d’Heure

12 May

posted by

Categories: Non classé

Comments: 0

Natura Parc is niet echt een natuurpark, maar een park met een parcours in de bomen, dat in harmonie is met de natuur. Apenbruggen, ladders, hellingen, netten, beweeglijke knuppelpaden, trapezes, klimmuren en nog meer obstakels wachten op avontuurlijke bezoekers. Tien parcours op 2 tot 25 meter boven de grond en met verschillende moeilijkheidsgraad, staan open voor het hele gezin, met inbegrip van kinderen vanaf 7 jaar. Reuzentokkelbanen (deathride) boven het Meer van la Plate Taille garanderen een opwindende ervaring en bezorgen u een weergaloos uitzicht op het domein. Voor alle activiteiten is veiligheid verzekerd. Het gladgeschaafde hout van de obstakels heeft een garantie van tien jaar en werd geplaatst door gespecialiseerd personeel (gidsen, specialisten in acrobatische werken).

12193529_1041196469244885_4606703107746443813_nDe Meren van Eau d’Heure

Zaterdag 27 mei: Nocturne Adventure. Een onmiskenbaar ongewone activiteit ! Verras uw zintuigen door het initiëren van een zachte avontuur en adrenaline sensaties van terreur zal leiden u op het spoor van het onbekende … Met behulp van een koplamp, ontdek de nacht in het park…

Comments are closed.

Ontdek de grootste meren van België op nauwelijks 5 km van ons gastenhuis, recreatie en waterplezier. Eau d'Heure: een schitterende oase van rust en ontspanning, een paradijs voor liefhebbers van natuur en sport.

Walcourt, van middeleeuwse oorsprong, werd op een heuvel gebouwd met uitzicht op de valleien van Eau d'Heure en Eau d'Yves.

Te voet, per fiets, met de auto... Walcourt biedt allerlei mogelijkheden om landschappen, erfgoed, natuurlijke attracties of lokale producten te ontdekken…

Ons gastenhuis biedt modern comfort in een gebouw uit de 16e eeuw. Zoals de naam al doet vermoeden, “Confluences” is bedoeld als een plaats van welkom en openheid.

Label QualitéLabel Nature et decouverteLabel 3 episGites de WallonieCigarettes interditesAnimaux interdits